Lediga tjänster


Hisstekniker 

​​​​​​​
Om tjänsten
Arbetar du som hisstekniker och vill arbeta i ett mindre bolag som ser möjligheter istället för hinder? City Hiss expanderar och söker nu ett flertal duktiga tekniker för arbete med både ombyggnation, felsökning och service!

I ditt arbete som hisstekniker beroende på tjänst, kommer du att arbeta i en varierande roll med felsökningar, akuta reparationer, förebyggande arbete och ombyggnadsarbete. Du kommer ingå i en mindre grupp med erfarna kollegor som är bra på att samarbeta och som kommer ge dig introduktion och stöd. City Hiss ligger i Bandhagen i Stockholm och uppdragen där du kommer utföra ditt arbete på är placerade runt om i Stockholmsområdet.

Din profil
För att trivas i rollen söker vi dig med tidigare erfarenhet av arbetet som hisstekniker. Du är självgående i det dagliga arbetet, har ett stort tekniskt intresse och trivs med att träffa kunder.
Krav för tjänsten:
  • B-körkort
  • Teknisk utbildning eller erfarenhet
  • Svenska i tal och skrift
Intresserad av tjänsten?
För dig som trivs i ett mindre bolag med härlig laganda och bra samarbete så är tjänsten hos City Hiss helt perfekt och en möjlighet för dig. I denna rekrytering samarbetar vi med Logent, har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringschef Marie-Louise Bååth på telefonnummer 070-722 77 59. Ansök om tjänsten via annonsen eller genom att maila till marie-louise.baath@logent.se

Välkommen med din ansökan!

ORT
Stockholm

OMFATTNING
Tillsvidareanställning

PUBLICERAT
2021-09-03

SISTA ANSÖKNINGSDAG
-

UPPDRAGSANSVARIG
Marie-Louise Bååth