Lediga tjänster


Projektledare

​​​​​​​
Om tjänsten
City Hiss Stockholm är ett fristående privatägt företag med 12 anställda etablerat 1998. Sedan starten har man utfört underhållsservice, reparationer och ombyggnad på lyftanordningar så som hissar, lyftbord och garageportar. Man arbetar med samtliga fabrikat som finns på marknaden och verkar inte enbart med standardlösningar utan arbetar utifrån varje unikt objekt och önskemål om utformning. Kunderna finns i hela Stockholmsregionen och består av fastighetsägare, förvaltningsbolag samt bostadsrättsföreningar.

Som projektledare hos City Hiss Stockholm kommer du att leda arbetet för ombyggnad/modernisering samt större reparationer. Du medverkar vid framtagning av offerter eller offererar på egen hand. Ansvarar för beredning av pågående projekt, följer upp arbetet och löser de problem som uppstår längs vägen. Du ansvarar också för all planering och beställning av material inför kommande projekt och arbeten. Du får en viktig roll på företaget då du är den person som håller i kontakten med kunder och leverantörer och säkerställer leverans och kundnöjdhet i projekten. Du rapporterar till VD. Tjänsten är placerad i Bandhagen, Stockholm.

Vi erbjuder dig en spännande roll i ett litet familjärt företag där alla medarbetare är lika viktiga, hela företaget samarbetar för att bidra till effektivitet, trivsel och nöjda kunder. Är du som oss och tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet, då kommer du att trivas som projektledare på City Hiss Stockholm!

Din profil
Vi söker dig med mångårig erfarenhet i rollen som projektledare/arbetsledare inom hissbranschen, du har troligtvis en relevant teknisk utbildning i grunden. I ditt arbete är du driven, målmedveten och noggrann, en person som ständigt arbetar mot att nå goda resultat och hög kundnöjdhet i de projekt du ansvarar för. Du är en trygg, stabil och kommunikativ ledare, bra på att tydliggöra mål och involvera och coacha medarbetarna i teamet.

Intresserad av tjänsten?
 
Välkommen med din ansökan!
 
City Hiss Stockholm har i denna rekrytering valt att samarbeta med Awexia Executive Search.
​​​​​​​ Alla frågor avseende tjänsten hänvisas till Andrea Dobrijevic, COO via mail: andrea.dobrijevic@awexia.com alternativt telefon: +46 76 771 36 06 eller Fredrik Hammarwall, Managing Partner via mail: fredrik.hammarwall@awexia.com alternativt telefon +46 76 318 36 06


ORT
Stockholm

OMFATTNING
Tillsvidareanställning

PUBLICERAT
2022-06-10

UPPDRAGSANSVARIG
Andrea Dobrijevic